Mиcтepиoзна царица Софија , звана Мачка

Оно што ме , током свих ових година , терало да истражујем и идем до краја , јесте тражење истине и одговора на питање зашто нас мрзе, сатиру и затиру , они који нам говоре да су нам пријатељи.

Историја је гомила лажи !

Соломонов храм је саграђен на Храмовној гори око 10 века пре нове ере , а срушен је 589 године.

Све што знамо о рушењу је лаж !

У време Набукодоносора Херцеговином је владала царица Софија , звана Мачка , о којој ми ништа не знамо, а требали би. Историјске чињенице о њој , склонили су наши непријатељи.

Царица Софија имала је гарду, познату под именом ” Бела гарда ” . Носили су , беле одевне предмете и били су огрнути црним плаштом.

Какви су то били дивови и које су физичке и умне способности имали , кад је њих 12 царица Софија послала да сруше Соломонов храм. Окупани , обријани , у белој Перуновој боји и огрнути црним плаштом, физичком снагом , којом су били даривани , захваљујући Творцу, који им је дао 13 ДНК ланаца , срушили су Соломонов храм и сви се вратили Херцеговини. Дивови из Озринића, Пљеваља, Никшића …испунили су задатак царице Софије Мачке.

О томе постоји историјски докази , који се налазе у Берлину, Москви, Лондону, Њујорку…

Разлози рушења храма нису ми познати, али их могу наслутити.

Последице рушења су вишеструке и иду од мржње, сатирања и затирања србског гена, до преотимања и овладавања Србским историјским просторима.

Молим историчаре, којима је овај податак познат, а знам којима јесте , да објаве истину , која може да заустави Мојсијев план за Балкан и спрече настајање Новог Израела на Србској земљи – царевини мојих предака.

Овај податак ми је драгоцен , зато што је основ освете и мржње Израелских племена према Србском народу.

Сад ми је јасно , с којим циљем су дошли и шта чека мој народ и све народе који су од нас настали.

Крвопролиће мора да се заустави !

Историјски факти да се изнесу на преговорима , које засигурно не би водила влада коју су они стварали.

Има ко то може изнети са историјским чињеницама. Све друго води крвавом рату и освети, и ми имамо право на њу, као и они.

Мој Род , нећу вам рећи који , допунио је објаву о ЦАРИЦИ СОФИЈИ МАЧКИ и захвална сам му на томе. Велики је зналац историје и неких других области. Од њега има шта да се чује и научи !   Хвала му на овом исцрпном тексту , који ме оставио без даха .

.
Бела гарда, у миру први чувари ХЕРЦЕГОВКЕ Софије Мачке, царице СЕРБА, у рату команданти пукова ДЕСЕТОГ БОЖИЈЕГ ОДРЕДА (чији потомци и данас обитавају на потезу дурмиторске, делом фочанске, требињe Бела гарда, a у миру први чувари ХЕРЦЕГОВКЕ Софије Мачке, царице СЕРБА,  из освете су срушили Соломонов храм 589 године. Само њих 12!
Иначе, ПОТИЧУ из: село Озринић – 1 (преци Вујковића; задња 2 брата – старији, Шћепо умро (завршио електротехнику, болешљив још као дете, био и у Америци; други играо кошарку 203 цм висок, с разлогом ошамарио тренера Жеравицу и тако завршио каријеру; много пио, нема информација да ли је жив. Отац им голоотоцанин, Радован. (Крај те лозе); село Гвозд – 1; Никсић – 1; Сушица (општина Плужине, кад је Никшић постао Оногошт прешли на Дурмитор, задњи, Љубан, погинуо низ точило осамдесетих) – 1.
Да се зна – то је све била Херцеговина до 1878. – и са Црногорцима их веже само то што је та регија Берлинским уговором тада припојена Црној Гори.
Сматра се да ће то брзих година довести и до “истраге Црногораца”.
Остали; Требиње – 2; Ластва Требињска (6км од Требиња) – 1; село Нецвјеће (поред Требиња 4 км, данас голи камен) – 1; Невесиње – 2 и Невесињска Брда – 2.
Носили су при том своју белу свилену одећу, црни свиловити огртач, плашт (црни, осветнички а не црвени као обично!) – око паса црвена каница (појас широк, плетен, обмотан три пута око паса и качи се копчама) и на глави високи црвени калпак са осветничком црном током (иначе су носили црвени са црним первајзом) .
Сви Херцеговци, 207 цм високи и 190 ока тешки – осим вође (217цм, 217 ока тежак) са Невесињских Брда – и његовог заменика из Невесиња – 213цм и 213 ока тежак.
Лепи, слични једни другима као да су браћа и смеђокоси. Вођа – Огањ Бошко, иначе, творац и предводник и посебног божјег одреда Светих Сенки који никад нису изгубили а своју су снагу на крају вратили Сунцу. Потомци су му живели дуго у Дубровнику и Лици – а највећи број у Подгрмечу (који данас не припада Србима) па отишли у Русију – заједно са потомцима свих осталих 11 припадника Беле Гарде).
Од тад, име Бошко има само код Срба – и ни код једног другог народа на свету!
Заменик му, Змај Момчило (млађи 3 год) и Бошко били су тамно-смеђи а осталих 10 светлосмеђи и 6 година млађи.
Њихова појединачна а камо ли групна снага данас је нама незамислива!
Змај Момчило је касније основао и предводио посебни одред “Свети сербски ратници”.
Момчилове ћерке СОФИЈЕ потомак је и Александар Саичић Лексо, послат за опстанак Русије. Он је, након двобоја, театралншћу и храброшћу збунио адмирала Тогоа (по ком град Того и данас носи име, иначе припадник часног Аину наРода из ког потиче већина јапанских генерала! – а Јапанци их држе у високо ограђеном резервату, обесправљене – док не потпишу да нису Аину него Јапанци! – што ће највероватније довести до нестанка Јапана у блиској будућности ). Того је тако одустао од битке – из које би, с обзиром на снагу, бројно стање војске, опрему и обученост – лагано изашао као победник над, тада слабом, руском војском – и још лакше заузео небрањену Москву (што би, највероватније био крај Русије).
Сматра се да је подло укривање ових чињеница, поред осталог, разлог рушења “новог светског поретка” уз помоћ “васељенске браће и Рода” – и да то предводе управо потомци “Беле Гарде” Софије Мачке – и да је то разлог западне страх-дреке да Русе помажу ванземаљци.
Сматра се да њих 12 има преко
160 000 потомака! (сви су имали по 12 синова, по СОФИЈУ и још 6 ћерки!)
Ако је то разлог сулудог геноцида, сатирања, затирања и пљачке СЕРБА спречавања њиховог развоја и цепања – стоји и чињеница да ловац често постане ловина.
Зато је боље да Сербе сви оставе на миру да живе нормално.
Јер, долазе времена истине – а тиме и правде и реда.
Серби ником не желе зло – али се од зла увек бране и ту су цену вишеструко преплавили.
Ред захтева да и остали плате цену својих недела.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.